Over ons

ffbusjehuren.nl is een verhuurbedrijf in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor het huren van bestelbusjes en personenbusjes in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.


Breed assortiment

U kunt bij ons gemakkelijk online een busje huren. U heeft daarbij de keuze uit personenbussenVIP-bussenbakwagens (met en zonder laadklep) of bestelbussen (klein, middelmaat of lang en hoog). Daarnaast verhuren wij ook personenauto’s en open en dichte aanhangwagens.
 

Voordelig en kilometervrij verhuur

Als u bij ons een busje huurt, hoeft u niet extra te betalen voor de gereden kilometers. Dit noemen wij kilometervrij verhuur. U betaalt dus alleen de kosten voor het daadwerkelijk huren en de gebruikte brandstof. Samen met onze laagste prijsgarantie zorgen wij er dus voor dat u bij ons erg voordelig kunt huren.
 

Geen gedoe onderweg

Wij zijn aangesloten bij RoadGuard. Mocht één van onze auto’s onderweg pech krijgen, dan kunt u gratis vervangend vervoer krijgen. Dit is mogelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. Daarnaast zijn al onze auto’s WA+-verzekerd via Bovemij.
 

Sale & Lease Back

Voor bedrijven bieden we de service van Sale & Lease Back. Als uw bedrijf cashflow nodig heeft, kunt u uw auto’s aan ffbusjehuren.nl verkopen en ze vervolgens van ons leasen. U ontlast uzelf daarmee van het wagenparkbeheer, terwijl u toch kunt beschikken over uw auto’s.