Zakelijk

Ook voor de zakelijke klant staat ffbusjehuren garant!

Wij begrijpen dat u soms een bus met iets meer laadruimte wilt hebben of dat u snel een geschikte vervangende bus nodig heeft. Grote kans dat deze bus voor u klaarstaat bij ffbusjehuren in Zwolle. 

Ruime voorraad
Bij ffbusjehuren.nl huurt u eenvoudig de juiste bus voor elke klus. Wij hebben diverse bestelbussen in verschillende maten en met enkel- of dubbelcabine beschikbaar. Ook verhuren wij personenauto's, personenbussen, bakwagens met of zonder laadklep en open of dichte aanhangwagens. Een aantal bussen is zelfs te huren zonder onze reclame.

Voordelig huren
Eén van de dingen die ffbusjehuren.nl uniek maakt, is het kilometervrije verhuur. Dit betekent dat u alleen het huurbedrag en de brandstof betaalt. U hoeft dus niet extra te betalen voor de gereden kilometers, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een bestelbus is bij ons trouwens al te huren vanaf € 35,- per dag.

Direct huren?
Heeft u een bus nodig? Bel ons dan op telefoonnummer 06 – 1500 1500 of neem een kijkje in ons assortiment op de pagina's: personenauto's, personenbussen of verhuis-/bestelauto's. Hier kunt u ook eerst een offerte opvragen!

Sale & Lease Back
Voor bedrijven bieden we de service van Sale & Lease Back. Als uw bedrijf cashflow nodig heeft, kunt u uw auto’s aan ffbusjehuren.nl verkopen en ze vervolgens van ons leasen. U ontlast uzelf daarmee van het wagenparkbeheer, terwijl u toch kunt beschikken over uw auto’s.
 
        
VW Transporter | ffbusjehuren.nl Zwolle
 Fiat Ducato 8m3 | ffbusjehuren.nl Zwolle
 Peugeot Boxer XXL | ffbusjehuren.nl Zwolle