Busje huren

ff busje huren.nl is een busjes verhuurbedrijf in Zwolle. U kunt bij ons terecht voor het kilometervrij huren van bestel busjes, personen busjes en aanhangwagens in allerlei soorten en maten. We zeggen niet voor niets: voor elke klus de juiste bus. Bij ons staan gemak en de laagste prijs centraal.


Breed assortiment busjes

U kunt bij ons gemakkelijk online een busje huren. U heeft daarbij de keuze uit personen bussenVIP bussenbakwagens (met en zonder laadklep) of bestel bussen (klein, middelmaat of lang en hoog). Daarnaast verhuren wij ook personenauto’s en open en dichte aanhangwagens kilometervrij.
 

Voordelig en kilometervrij busje huren

Als u bij ons een busje huurt, hoeft u niet extra te betalen voor de gereden kilometers. Dit noemen wij kilometervrij busjes verhuur. U betaalt dus alleen de kosten voor het daadwerkelijk huren en de gebruikte brandstof. Samen met onze laagste prijsgarantie zorgen wij er dus voor dat u bij ons erg voordelig een busje kunt huren.
 

Geen gedoe onderweg

Wij zijn aangesloten bij Roadguard voor pech onderweg binnen nederland en al onze voertuigen zijn WA+-verzekerd via Bovemij.

Ga nu naar ons kilometervrij busjes verhuur aanbod
                       


 

busje huren

busjes huren